Elkaptak egy mobiltolvaj-párost

Két tolvaj nőt állítottak elő a marcali rendőrök. Egy vendéglátóegység teraszáról mobiltelefont tulajdonítottak el a Balatonnál. A sértett visszakapta értékét.

Sok nyilvános helyen, például buszokon kiírják az alábbi mondatot: „Kérjük ne hagyja elől őrizetlenül értékeit!” Milyen szomorú, hogy eleve feltételeznünk kell, hogy vannak, akik orvul lecspnak az őrizetlenül hagyott tárgyakra. Miért nem élhetünk egy világban, ahol a táblákon ez áll: „Ha nem a tiéd, ne vidd el!”?

Balatonmáriafürdőn egy étterem teraszán egy vendég arra lett figyelmes, hogy a korábban az étkészletek mellett fekvő mobiltelefonja eltűnt. Ismeretlen elkövető ellen feljelentést tett augusztus 8-án a A Marcali Rendőrkapitányságon. Szerencsére a helyszínen kamerák működtek, és így a beszerzett adatok alapján a feljelentést követően néhány órával később már azonosították is az elkövetőket – így többesszámban -, ugyanis a lopást két személy vitte végbe: egy 51 éves tikosi nő és egy 31 éves szegerdői nő voltak az elkövetők. A tolvajpárost előállították a Marcali Rendőrkapitányságon. A két nőt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták k. Az eltulajdonított mobilkészüléket a rendőrök lefoglalták, amit a sértettnek visszaadtak.

Forrás: police.hu
Az indulókép illsuztráció!

Megosztás