Elmarad a Zorán koncert, a március 15-i ünnepséget megtartják

Több közeljövőben tartandó nagyatádi rendezvényt is érint a holnaptól életbe lépő veszélyhelyzet. A nagyobb beltéri események elmaradnak, a kültéri események viszont nem érik el a maximális 500 főt.

Sajnos a legújabb kormányintézkedés értelmében több rendezvényünket le kell mondanunk – nyilatkozta az Atádhírnek Pünkösd Márton, a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ igazgatója. – Ezek közé tartozik a keddi Zorán koncert is. Természetesen a jegyeket visszaváltjuk a vásárlás helyszínén, az NKSK irodájában március 16-tól. Ezenkívül a hétvégi Kultúr Party diszkó is elmarad. Viszont a pénteki Julianus Club Bulit valószínűleg megtartjuk, mivel várhatóan a résztvevők száma nem fogja elérni a 100 főt.

A március 29-i mozi is valószínűleg elmarad. 

A nagyatádi március 15-i programok tekintetében nincs változás. Ormai István polgármester azt nyilatkozta az Atádhírnek, hogy a 48-as forradalom és szabadságharc emlékünnepségét továbbra is megtartják vasárnap, hiszen a létszám nem fogja elérni a kültéri eseményeknél meghatározott 500 fős maximumot.

A március 15-i emlékfutás versenyére ugyanez vonatkozik. Így lesz 48 körös futóverseny a Széchényi parkban.

A március 13-i női és a március 14-i férfi kézilabdameccsel kapcsolatosan Urbán Róbertet, az RKC elnökét kérdeztük meg.

Egy órán belül érkezik meg a kézilabda szövetségtől a hivatalos értesítés, de szinte biztos, hogy zárt kapus meccsek lesznek. Jelenleg azon dolgozunk, hogy élő videós közvetítés legyen majd a mérkőzéseken.

Általánosságban elmondható, hogy a veszélyhelyzet visszavonásáig minden nagyobb rendezvénynél számítani kell hasonló intézkedésekre. 

Megosztás