Elrendelték a csecsemőjét bántalmazó nő letartóztatását

A 19 éves nő letartóztatására a Nagyatádi Járási Ügyészség tett indítványt. Négy hónapos kislányát születése óta többször is bántalmazta. Legutóbb, idén januárban súlyos sérülést okozott neki.

A Nagyatádi Járási Ügyészség indítványt tett annak a 19 éves nőnek a letartóztatására, aki ellen a csecsemőkorú gyermeke sérelmére elkövetett bántalmazás miatt indult nyomozás.

A megalapozott gyanú szerint a nő a 4 hónapos kislányát születése óta többször is bántalmazta. A gyanúsított 2021 január végén a gyermeknek súlyos – töréssel járó – sérülést okozott.

A bántalmazást követően a gyermeket kórházba szállították, ahol a nő azt állította, hogy a csecsemővel a kezében elesett, azonban az elvégzett orvosi vizsgálatok egyértelműen igazolták, hogy a gyermek sérülései bántalmazásos eredetűek. A kórház a vizsgálatokat követően azonnal értesítette a rendőrséget, akik nyomban őrizetbe vették a nőt.

A Kaposvári Járásbíróság nyomozás bírója az ügyészség indítványának helyt adott, és a gyanúsított letartóztatását elrendelte.

(A nyitókép illusztráció)

Megosztás