Elsöprő győzelmet aratott az NFC

Sikerrel zárult a tegnapi meccs a budapesti csapat ellen: 4-1-re nyertek a hazaiak. Az NFC végig mezőnyfölényben volt.

Hazai pályán fogadta tegnap este az NFC a THSE-Szabadkikötő játékosait, a találkozó sikeresnek bizonyult az atádiak számára. Csapatunk hamar előnyre tett szert, már a 17. percben megszereztük az első gólt (Jerkovic Marko), 7 perccel később pedig a másodikat is (Sághy Félix). Ez megadta az NFC számára a kezdőlendületet, és bár az első félidő végén a Szabadkikötő is rúgott egy gólt, ám a második félidőben két további gólt lőttek az atádiak (Jerkovic Marko, Nikolic Vukan) az ellenfél kapujába, így végül 4-1-re nyertek a hazaiak. Az NFC vezetőedzője, Papp Zoltán szerint megérdemelt győzelem volt.

A gólöröm pillanata
A gólöröm pillanata

Nem sok lehetőséget adtunk az ellenfélnek, végig mezőnyfölényben voltunk. Különösen az első és a harmadik gól volt nagyon szép, jól felvezetett támadás és ügyes akciók során sikerült belőni. A Szabadkikötő tavaly másik csoportban játszott, nekik is új ez még, szerintem a tabella középmezőnyéből az alsó felén fognak végezni. Örülünk a győzelemnek, de máris készülünk a következő találkozókra – tette hozzá a vezetőedző.

Játékosaink rárepültek a labdára
Játékosaink rárepültek a labdára

Szerdán Lipótra utazik az NFC, a Lipóti Pékség SE ellen játszanak, utána pedig jövő hét vasárnap ismét hazai pályán a Sopron ellen. A vezetőedző megjegyezte: a lipótiak egy nagyon stabil csapat, régóta játszanak az NBII-ban, a középmezőny elején vannak. Viszont a soproniak az NFC-vel együtt még újoncnak számítanak.

Megosztás