Elütöttek egy kerékpárost a Kossuth utcában

Nem sokkal három óra előtt a takarékszövetkezet előtti kereszteződésében ismeretlen körülmények között egy kerékpárossal ütközött egy fehér pickup gépjármű. A helyszínelés jelenleg is zajlik.

Olvasónktól kaptuk a hírt: baleset történt a Kossuth utca és az Aradi utca kereszteződésében, az M7 Takarékszövetkezett előtt. Nem sokkal délután három óra előtt történt az eset: egyelőre ismeretlen körülmények között egy fehér pickup típusú gépjárművel elütöttek egy kerékpárost az úttesten. Az esethez a mentőket is riasztották, akik ellátták a pórul járt kerékpáros sérüléseit. A rendőrség jelenleg is a helyszínen tartózkodik, a helyszínelés idejére félpályás útlezárás van érvényben.

Frissítés:

Információink szerint 14:31-kor érkezett bejelentés a balesetről. Az autó sofőrje az Aradi utca felől érkezett a Kossuth utcai kereszteződéshez, ahol a 88 éves férfi szabályosan közlekedett kerékpárjával. A gázolás a kereszteződésben történt, elsődleges információink szerint a férfit súlyos sérüléseket szerzett a fején, a mentők a kórházba szállították. A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya viszgálja az ügyet. 

Megosztás