Étkezés a nagyatádi gyerekeknek

Továbbra is biztosított a nagyatádi gyerekek étkeztetése. Nekik a NINESZ az iskolai munkarendváltás és az óvodai rendkívüli szünet alatt is étkezéseket kínál. Ám ehhez előzetesen jelezni kell az igényeket.

Már több mint egy hete biztosítják a nagyatádi gyerekek étkezését a városban. Már sokan éltek a lehetőséggel, azonban további igényeket is ki tudna szolgálni a NINESZ. Az ebéd mellett, akár a tízórait és az uzsonnát is haszavihetik a szülők.

A Nagyatádi Intézmények Ellátó Szervezete az iskolai munkarendváltás és az óvodai rendkívüli szünet alatt is biztosítja a gyermekek számára az étkezést. Jelenleg több mint 60 gyermek veszi igénybe a szolgáltatásunkat. Az igénylők száma napról-napra növekszik – mondta Horváth Szilárd, a Ninesz vezetője.

Az iskolások és az óvodások szülei telefonon és elekrtonikus formában is élhetnek az ebédigényléssel.

Az étkezésre vonatkozó igényeket a 82/222-490 és a 30/8486796 telefonszámokon, valamint a ninesz.elelmezes@gmail.com e-mail-címen adhatják le a szülők. Abban az esetben, ha ezt megteszik, az adott munkanapon 10 óráig, akkor a következő naptól már tudjuk biztosítani az ellátást. A helyszínen történő étkezésre nincs lehetőség. Ezt csak elvitelre tudjuk biztosítani. Fontos, hogy az éthordóról és az egyszer használatos bobozokról a szülőknek kell gondoskodniuk – tudtuk meg az intézmény vezetőjétől.

A bölcsődei konyha pedig csak a szociális ellátó rendszerben lévők számára biztosítja a főzést. Itt az ebédet mindenki számára kiszállítják.

Önkormányzatunk minden gyermek számára biztosítja az étkezést. Akik ingyenes, vagy kedvezményes ellátást kaptak, azok most is erre jogosultak. Akik térítési díjat fizettek, azok ezután is ilyen feltételekkel vehetik igénybe az étkezést. A családoknak kell mérlegelniük, hogy a veszélyhelyzetben élnek e ezzel a lehetőséggel, vagy maguk oldják meg a gyerekek étkezését. A gyerekeknek jó tanulást kívánok. Vigyázzunk gyermekeinkre, unokáinkra – írta a közösségi oldalán Ormai István Nagyatád város polgármestere.

Megosztás