Folytatja a menetelést a Nagyatádi FC

A tavasz harmadik meccsnapján a mecseknádasdi férfiak látogattak a sportcsarnokba a kézilabda NB II-ben. A Mudin Imre Sportcentrumban a Nagyatádi FC vendége a Juta SE volt. A nőknél a hétvégén nem rendeztek fordulót.

Nagyatádi FC – Juta SE 3:1 (0:1) Gólszerzők: Jerkovics Marko, Dekanics Márk, Csikós Ádám; Márton Csaba Dávid (Juta SE)

Az egész szezon során mindössze hat gólt kapó NFC-hez látogatott a Juta SE gárdája szombat délután, akik a 16 meccsükből négyet nyertek meg a Megyei I. osztályban. A Jután rendezett őszi mérkőzésen egy tekintélyt parancsoló négygólos győzelmet tudhatott magáénak az atádi alakulat. Ezen a szombaton is folytatta a veretlen menetelést a nagyatádi csapat, bár az első játékrész végén még a jutaiak vezettek 1-0-ra. A második félidő elején egyenlítettek a nagyatádiak, majd az utolsó negyed órában először a vezetést szerezték meg, majd a végén beállították a 3-1-es végeredményt.

Nagyatádi RKC – Express Zálog Mecseknádasd 28:32 (16:19)

A férfi kézilabda NB II. tizennegyedik fordulójában hazai környezetben lépett pályára a nagyatádi csapat. A találkozó előtt a vendégek az utolsó előtti – tizenegyedik – helyen álltak, a nagyatádiak eggyel előttük. Az első félidőt követően háromgólos mecseknádasdi előnnyel vonultak az öltözőbe a játékosok. A vendégcsapat előnye a mérkőzés végéig kitartott, az atádiak nem tudták itthon tartani a két pontot. A tabella állásában nem történt változás, de a Mecseknádasd ezzel a győzelmével egy pontra közelítette meg a nagyatádi csapatot.

Legközelebb mindhárom csapatunk idegenben játszik.

A nőknél ezen a hétvégén nem rendeztek fordulót. A jövő hétvégén a Tungsram SE együtteséhez látogat a Nagyatádi RKC női csapata. Ősszel 10 gólos vereséggel távozott a sportcsarnokból a zalai együttes, és az egész szezon során mindössze egy győzelmet zsebelhettek be. 

A férfi kézilabdások két hét múlva lépnek pályára Nagykanizsán, viszont egészen más előjelekkel, mint a nők, ugyanis a kanizsaiak összesen egyszer kaptak ki ebben a bajnoki kiírásban, és három ponttal vezetik a tabellát a Hőgyész SC csapata előtt. Ráadásul az őszi találkozón a zalaiak 41 gólt dobták a mieinknek.

Az NFC a következő fordulóban a középmezőnyben tanyázó Toponár SE csapatához érkezik vendégségbe.

(A nyitókép archív. Fotó: Röhrig Dániel)

Megosztás