Folytatódik a vízhálózat tisztítása

A vízmű szakemberei folytatják a nagyatádi ivóvízhálózat mechanikai tisztítását. Napközben végzik a munkát, olyankor részleges ivóvízhiányra kell számítani. Mutatjuk mikor és melyik utcákban.

Amint arról már beszámoltunk, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV) december 2-án elkezdte a teljes nagyatádi ivóvízhálózat mechanikai tisztítását. Ezt több ütemben végzik.

Az Atádhírhez eljuttatott közleményük szerint: „A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg elszíneződhet, nyomásingadozás és időszakos vízhiány várható. A DRV ZRT. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához a csőhálózat tisztítása is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.”

Ötvöskónyi és Kivadár városrész tisztítását elvégezték decemberben. Február 24-től folytatják a Nagyatádi ivóvízhálózat mechanikai tisztítását. Az alábbi ütemezés szerint tervezik a munkavégezést.

Az első héten (02. 24-28.):

Hétfőn: Honvéd utca,  Honvéd köz, Ady u., Ady köz, József A u., Rinya u.

Kedd: Honvéd utca a Kápolnától északra, Honvéd köz, Rinya u.

Szerda: Ady utca az Ady köztől délre, Szabadság tértől Ámor uta kereszteződésig

Csütörtök: Szabadság utca, Városgondnoksági bejáró

A második héten (03. 02-06.):

Hétfő: Szabadság tér, Ámor utca, Csalogány utca

Kedd: Csalogány utca, Ámor u., Hársfa u., Liget u.

Szerda: Ámor u., Tölgfy u., Ibolya u., Liget u.

Csütörtök: Ámor u., Liget u., Ámor köz

A DRV az ütemezéshez hozzáfűzte: „Természetesen az említettek szerint előre nem látható események előfordulhatnak, mely a befolyásolják a napi tervet, ezért ütemezünk csak 4 napot egy héten.”

Megosztás