Frontális karambol történt Marcalinál

Képekkel! Tegnap délután két személygépjármű ütközött Marcali és Kéthely között. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére mintegy 40 percig teljes útzár volt érvényben. Mindkét autó sofőrje megsérült.

A baleset tegnap nem sokkal 14 óra előtt történt: ismeretlen körülmények között frontálisan ütközött két gépkocsi a 68-as út 89. kilométerszelvényében Kéthely és Marcali között. A becsapódás erejétől az autók elejéből csak törmelék maradt. A járművekben csak a sofőrök utaztak, mindketten megsérültek a balesetben.

A marcali hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, valamint felitatták az úttestre került szennyeződést és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. 14:30-kor már zavartalan volt a forgalom.

Nem ez volt az egyetlen baleset a 68-as úton tegnap: nem messze a másik baleset helyszínétől, Kelevíznél is összeütközött kép személygépkocsi reggel 9 órakor. Itt szerencsére senki nem sérült meg, a helyszínelés idejére félpályás útlezárás volt érvényben.

Fotók: Marcali HTP

Megosztás