Gara Bella együttese indította a magyar dal napi koncertsorozatot

A Children of Medics lépett fel először a hétvégi zenés programsorozaton a Pizza Dolo teraszán. Ma este újabb koncerteket látogathatunk a városban, holnap pedig Heinz Gábor Bigát köszönthetjük a kulturális központban.

 

A Magyar Dal Napja alkalmából három napos koncertsorozatot szervezett városunkban a kulturális központ, mindegyiket különböző helyszínen. Tegnap este a Pizza Dolo étteremben lépett fel az első előadó, a Children of Medics együttese, melynek énekesét, Gara Bellát már több ízben hallhatta a nagyatádi közönség. Az esti koncertből rövid videós összeállítást is készített szerkesztőségünk.

Ma este is folytatódik a zene iránti hódolat: 17 órakor a Hotel Solarban a WhyNot fog a húrok közé csapni, este 19 órától pedig a Woodpecker koncertjére ülhetnek be a zenerajongók a kulturális központban.

Vasárnap este tetőfokára hág a hangulat: 18 órakor az Acoustic Classroom melegíti be a nagyatádi közönséget, majd következik a magyar dal napi finálé: a sztárfellépő nem más, mint Heincz Gábor Biga!

Valamennyi koncertre várjál az atádi nézőket a szervezők, a részvétel ingyenes!

 

Megosztás