Gyermekével a szíve alatt hunyt el a segesdi baleset áldozata

Kedden a kaposvári kórházban vesztette életét az a 20 éves nő, akit elgázoltak szombat délelőtt Segesden. A helyzet még tragikusabb, ugyanis az áldozat várandós volt. A gyermek már hétfőn életét vesztette.

Szombati cikkünkben írtuk meg a tragikus baleset részleteit. Ismeretlen körülmények között szombaton a délelőtti órákban Segesd belterületén gázolták el a 20 éves hölgyet, akit azonnal a kaposvári kórházba szállítottak. Mint megtudtuk, az áldozat nem tudott felépülni sérüléseiből, kedden életét vesztette. Sajnos, a balesetnek nem ő volt az egyedüli áldozata, a segesdi hölgy ugyanis áldott állapotban volt: a gyermek egy nappal édesanyja halála előtt hunyt el.

A segesdieket megrázta az eset: az áldozat facebook oldalán sorra íródnak az újabb és újabb részvétet nyilvánító bejegyzések. Családja mély gyásszal búcsúzik a fiatal nőtől, értesüléseink szerint három napos virrasztást tartanak az emlékére. Kilenc testvére vesz örök búcsút az élete virágában elhunyt nőtől, közülük 5-en kiskorúak.

A segesdiek összefogtak a szegény sorsú család megsegítésére: A Segesd Szeretlek Baráti Kör adománygyűjtést szervezett. A kör elnöke, Dergeczné Szabó Bernadett kérdésünkre elmondta: az áldozat hozzátartozói örömmel vesznek mindenfajta segítséget: pénzbeli hozzájárulást a temetéshez, tartós élelmiszereket, ruhákat a kisgyerekeknek – bármit szívesen fogadnak.

A felajánlásokkal kapcsolatosan Dergeczné Szabó Bernadettet keressék ezen a címen és telefonszámon:
Segesd, Táncsics mihály 12,
Tel: 30/ 3816499

Az Atádhír ezúton fejezi ki őszinte részvétét a családnak, és kívánunk nekik lelki erőt ezekben a nehéz időkben, az elhunytaknak pedig örök békét.

Megosztás