Árokba borult a lopott autóval a nagyatádi betörő

A nagyatádi K. Tibor peches betörési kísérlete komédiába illően alakult: előbb beszorult abba a raktárba, ahova betört, majd egy ellopott autóval az árokba borult. Ott ült a kocsi mellett, amikor a rendőrök rátaláltak.

Merthogy a betörés közben megsérült a lába, vagyis elfutni nem tudott. Az árokba pedig azért hajtott bele, mert nem volt jogsija, ami a kisebbik baj lett volna, csakhogy vezetni sem tudott. Minek megy az ilyen betörni?

Az ügy adatai alapján egy nagyatádi férfi 2019. szeptember 9-én éjszaka egy csurgói telephely zárt raktárépületébe bemászott, de a földet érés közben a lába megsérült. Szorult helyzetében a raktárban álló targoncát beindította, és villájával a raktár lemezfalának ütközve kifeszítette azt. Ezt követően eltulajdonított egy telephelyen parkoló személyautót, de nem jutott vele messzire, ugyanis jogosítvány hiányában nem rendelkezett kellő vezetési tapasztalattal. Az autóval néhány utcával arrébb egy árokba gurult, ahol a körzeti megbízottak a jármű mellett ülve találtak rá.

Az egyenruhások a 28 éves férfit a helyszínen elfogták, és – orvosi ellátását követően – a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók K. Tibort jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Megosztás