Gyermeknapi kavalkád vasárnap

Városnéző kisvonatozás, légvár, foglalkoztató sátrak, íjászat és lovaglás, gokart, rendőrségi és tűzoltósági bemutatók, mesejáték, palacsinták, fánkok és limonádé. Az állomáson gyűjtött zsetonok ajándékokra válthatók!

A mindenkori gyerekek egyöntetű véleménye, hogy tulajdonképpen az év minden egyes napjának gyereknapnak kellene lennie. Ebből kaphatnak ízelítőt vasárnap a nagyatádi gyerkőcök: apróbbaknak és nagyobbaknak is lesznek vonzó programok.

14.00 órakor kezdődik a kavalkád a Szent István parkban, a sportcsarnok mellett. Városnéző kisvonatozástól az ügyességi és szellemi játékokon és kreatív ékszerek készítésén át a népi gyermekjátékokig és a Nagyatád puzzle-ig számos program közül választhatunk. 

A nagyatádi gyermeknap a városi civil szervezetek, vállalkozások és az önkormányzat összefogásával valósul meg. 

– Kapunk fánkokat, osztunk limonádét, sütünk rengeteg palacsintát – sorolta Pallai Lászlóné, a főszervező Nagyatádért Egyesület elnökségi tagja. – Tavaly 1500 palacsintáig számoltuk, úgyhogy több mint 700 gyerek biztosan volt. A foglalkoztató sátrakban zsetonokat gyűjthetnek a gyerekek, amiket csokikra és apró játékokra válthatnak be. A kisvonat, a gokart és a légvár is ingyenes lesz.

A rendőrség, a tűzoltóság, a Claessens Group és a Viridis-Pannónia is tart bemutatót, lesz kívánságláda és totó, 17.00 órakor pedig a Macskakirály című mesejátékot nézhetjük meg.

Megosztás