Elütötte a villanyoszlopot, most keresik

Az elkövetés esete Kadarkúton forgott fenn egy langy májusi estén. Az ismeretlen személy nem elég, hogy ütközött a sértett villanyoszloppal, még cserben is hagyta azt: adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség. Az alábbi közleményt kaptuk tőlük.

„Kadarkút belterületén, a Kossuth Lajos utcában Bárdudvarnok irányába közlekedett 2018. május 19-én 21 óra körül ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú személygépkocsival. A gépjárművezető – feltehetőleg – nem az útvonal vezetésének megfelelően vezette gépjárművét, ezért a menetirány szerinti bal oldali útpadkára hajtott, ahol egy villanyoszlopnak ütközött. A sofőr a hatóság értesítése és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a villanyoszlopban anyagi kár keletkezett.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik balesetre és az elkövetőre vonatkozóan információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Megosztás