Hármas karambol a ködben, hatalmas torlódás a 68-ason

Segesd közelében két autó ütközött ma reggel, később beléjük hajtott egy harmadik, amiatt az egyik árokba borult, de szerencsére senki sem került kórházba. A teljes útzárat feloldották, félpályán halad a forgalom.

Erősen leszűkült a látótávolság reggelre a környékre rátelepedő ködben. Szemtanúk elmondása szerint a második karambol idején, fél nyolc körül 100-200 méter között lehetett.

Segesd irányából egy Opel hajtott Böhönye felé, amikor a 68-as főút 55-ös kilométerénél nekiütközött egy korábban balesetet szenvedett Volvónak. A karambol következtében a Volvo az árokba borult, de ennek az autónak és az Opelnak a vezetője is megúszta az ütközést sérülés nélkül. Bát a helyszínre a mentőket is riasztották, úgy értesültünk, senkit sem kellett kórházba szállítani.

A helyszínre a nagyatádi hivatásos tűzoltók érkeztek, ahol teljes útzár volt kb. 8.35-ig. Óriási volt a torlódás, a többi között a Keszthely-Nagyatád közötti autóbusz is ott rostokolt, amelyiknek 7.30 az érkezési ideje. Azóta félpályán halad a forgalom.

A nyálkás, csúszós útviszonyok, és a már említett látási viszonyok között sokkal óvatosabb, körültekintőbb és lassabb közlekedés ajánlott.

 

 

Megosztás