Hat helyen eltörött a lába a balesetet szenvedett taranyi fiatalembernek

Tegnapelőtt munka közben elütötte egy terepjáró a férfit, a szemtanúk szerint 5 métert repült az ütközést követően. Ma engedik haza a taranyi fiatalembert a kaposvári kórházból.

Csütörtök délelőtt Csurgón dolgozott a 18 éves taranyi férfi, a munájából fakadóan épp közterületen tartózkodott, amikor váratlanul, ismeretlen körülmények között egy terepjáró autó beléütközött. A szemtanúk szerint az ütközés erejétől a férfi 5 métert repült. A terepjáró vezetője félreállt és az áldozat segítségére sietett. A férfihoz, aki eszméletét megőrizte, mentőt hívtak, sérülései miatt a kaposvári kórházba szállították. Kiderült, hogy a jobb lábszára súlyosan megsérült, hat helyen eltörött. Értesüléseink szerint műtéti úton lemezeket ültettek be és összecsavarozták a sérült csontokat. A fiatalembert ma engedik haza a kórházból, a teljes felgyógyulás több hónapig fog tartani. A következő hat hétben vérhígító injekciókat kell beadnia magának a vérrögképződés ellen.

Az üggyel kapcsolatos kérdéseinkkel felkerestük a Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság szóvivőjét is. Amint választ kapunk, cikkünket frissítjük!

Fotó: Depositphotos

Megosztás