Hazai döntetlenek

Hazai környezetben lépett pályára az NFC és a Nagyatádi RKC női csapata. Utóbbiak a jóval esélyesebb NEKA U21-es csapata ellen értek el hazai döntetlent.

Nagyatádi FC – Kaposfüred SC 2:2 (1:1) Gólszerzők: Galamb Dávid, Dekanics Márk; Farkas Tamás, Sántha Tibor

A tabella középmezőnyében álló Kaposfüred SC látogatott ma délután a Mudin Imre Sportcentrumba. A mieink az első negyedóra végén megszerezték a vezetést, ám a vendégek hat percen belül egyenlíteni tudtak, így döntetlen állásnál mentek szünetre a csapatok. A második játékrészben Erdelecz játékvezető hat sárgalapot is kiosztott, és a nagyatádiak a 78. percben Dekanics révén egy büntetőből szerezték meg újra a vezetést, amit egészen a lefújás előtti percekig őrizni tudtak, ám a 93. percben a kaposfürediek betaláltak, kialakítva ezzel a 2:2-es végeredményt.

Október elsején, a nyolcadik fordulóban Somogysárdon lép pályára az NFC.

Nagyatádi RKC (női) – NEKA U21 20:20 (12:14)

A jóval esélyesebb, listavezető Nemzeti Kézilabda Akadémia U21-es csapata érkezett vendégjátékra a sportcsarnokba, de a játék képe nem mutatta a vendégek erőfölényét, ám így is kétgólos hátrányba kerültek a mieink a félidőre. A második játékrészben azonban mindkét csapat sok hibával játszott (8, illetve 6 gólt szereztek a felek), és a végeredmény 20:20-as döntetlen lett.

A korosztályos csapatok is játszottak szombaton:

Női ifjúsági U19: Nagyatádi RKC – Alba Fehérvár 38:35 (félidő: 21:18)
Leány U17: RKC – Pécsvárad 35:29 (félidő: 21:14)
Férfi ifjúsági U20: RKC – Kiskőrös 53:35 (félidő: 27:13)

(Nyitókép: depositphotos.com)

Megosztás