Hét napra bezárták a nagyatádi presszót

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy egy nagyatádi presszót hét napra bezártak, mivel vendégeket tartózkodtak a területén, akik alkoholt is fogyasztottak.

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Kiss Róbert alezredes az intézkedések és kiszabott büntetések között jegyezte meg, hogy Nagyatádon egy vendéglátóhelyet kellett bezárniuk. A videóban 2:27-től esik szó városunkról:

„A Somogy Megyei Rendőr Főkapitányságon szolgálatot teljesítő rendőreink tegnapi napon Nagyatád településen az egyik kis presszónak a területén hajtottak végre hatósági ellenőrzést, ahol vendégeket szolgáltak ki: a presszó előterében vendégek tartózkodtak és alkoholt fogyasztottak. A védelmi intézkedések megszegése ügyében közigazgatási-hatósági intézkedésként a presszó hétnapos bezárásról hoztunk döntést.”

Arról nincs információnk, hogy szabtak-e ki pénzbírságot. Kérdéseinket elküldtük az ORFK Kommunikációs Szolgálatának, akik közölték, hogy további részleteket nem hajlandók mondani.

Mindazonáltal annyit sikerült kiderítenünk, hogy a Hunyadi utca egyik tízemeletesének tövében található Mini Presszóban történt az eset tegnap reggel 7 óra körül. Úgy értesültünk, hogy a presszó üzemeltetőjét akarta néhány barátja felköszönteni névnapja alkalmából, ezért tartózkodtak többen is az egyébként zárva tartó italozóban. Megkerestük a presszó üzemeltetőjét, aki megerősítette, hogy ő volt az érintett, de kommentálni nem akarta a történteket. 

Megosztás