Hétfőn kezdődik a nagy vízhálózat-tisztítás

Az első héten Ötvöskónyiban kell arra számítaniuk az embereknek, hogy napközben vízhiány lesz, nyomásingadozás várható, és az ivóvíz elszíneződhet. Ez most több mint 300 fogyasztót érint.

Amint arról már beszámoltunk, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV) december 2-án elkezdi a teljes nagyatádi ivóvízhálózat mechanikai tisztítását. Ezt több ütemben fogják végezni. Az első héten, 2019.12. 02-től 12. 06-ig Ötvöskónyiban kezdik a munkát, 8 és 15 óra között lesz a vezetékrendszer mechanikai karbantartása.

A DRV azt írta a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében: „A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg elszíneződhet, nyomásingadozás és időszakos vízhiány várható. A DRV ZRT. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához a csőhálózat tisztítása is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.”

A második héten, 2019. 12. 09-től 12. 13-ig 8 és 15 óra között Kivadár településrészen folytatódik az ivóvízhálózat mechanikai tisztítása. A továbbiakról is természtesen tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

 

 

Megosztás