Huszonnégy órán át pattog a labda a Bárdosban

A pünkösdi hétvégére igazi csemegével készülnek a Bárdosban. Nem kevesebbet vállaltak, mint azt, hogy 24 órán keresztül pingpongoznak az iskolában. Akár az adogatógéppel is megküzdhetnek a játékosok.

Május 26-án, pénteken déltől másnap szombat délig pattog a pingponglabda a Bárdosban. A cél az asztalitenisz népszerűsítése. A szervezők hagyományt szeretnének teremteni ezzel a rendezvénnyel.

Azt írják, hogy várják mindazokat, akik szeretik ezt a sportágat, akiket érdekel egy jó élmény, akik részesei lennének az eseménynek akár versenyzőként, akár nézőként.

Számos versenyszámban lehet nevezni, a csapatbajnokságra az Adyból, az Árpádból, Lábodról és Segesdről is érkeznek játékosok. Lehetőség lesz az adogatógéppel is megküzdeni. Bemutatómérkőzést tart a Nagyatád AC a Nagykorpád ellenében, de családi páros bajnokságot is terveznek. Az iskola osztályainak párharcán felül a nemzedékek csatájára is sor kerül, ahol a tanárok, a szülők és a diákok játszanak majd.

Aki affinitást érez magában, az megszereheti az Éjjeli Bagoly kupát is, az egyéni és páros felnőtt verseny szombaton este 10 órakor kezdődik. Szombat reggeltől az utánpótláskorú diákok egyéni versenyét rendezik meg.

A szervezők a rendezéshez minden felajánlást (ásványvíz, üdítő, kávé, stb.) jó szívvel és köszönettel fogadnak.

Jelentkezni és érdeklődni Horváth Attilánál a 0620/340-7232-es, valamint Iváncsics Gyulánál a 0630/226-1386-os telefonszámon lehet.

(A nyitókép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás