Így alakul a tanév vége a nagyatádi általános iskolákban

Június 12-én tartják a ballagási ünnepséget a Bárdos és az Árpád fejedelem iskolában is, 21-én pedig a tanévzárókat. Utóbbiak rendhagyó módon ezúttal a tantermekben lesznek.

A Bárdos iskola június 12-én 9.00 órakor az aulában tartja a ballagást, ezért egyelőre még kérdéses, hányan vehetnek azon részt. Jelen állás szerint diákonként, ill. családonként ketten, de ez még változhat.

Az Árpádban egy órával később, 10.00 órakor kezdődik az ünnepség, ők viszont – ahogy eddig is – az udvaron tartják, vagyis ott biztosan nem lesz létszámkorlát. Persze, rossz idő esetén kénytelenek lesznek „bevinni” az eseményt.

A tanévzáró ünnepség mindkét nagyatádi általános iskolában 21-én lesz, mégpedig osztályszinten, vagyis a tantermekben. A közös műsort az iskolarádión keresztül hallgathatják meg a gyerekek.

A kormánydöntés értelmében jún. 29-ig tudnak gyerekfelügyeletet biztosítani az intézmények, de csak indokolt esetben.

A Bárdos 50 felső tagozatosa júliusban Zánkán táborozhat, 35 alsós alsós pedig augusztusban Fonyódligeten egy-egy hétig. Az Árpád diákjai ezekre a helyekre most nem mennek, mondta el Ujvári Tomor igazgató, mert kevés érdeklődő akadt és a szülők is bizonytalanok voltak, ezért inkább visszaléptek.

Az intézményekben lesz nyári ügyelet, a szülők intézhetik az esetleges ügyeket.

 

Megosztás