Így ünnepel aug. 20-án Nagyatád

Ebben az esztendőben rendhagyó módon, rendhagyó műsorral, rendhagyó helyszínen várja a nagyatádiakat az államalapítás ünnepének alkalmából összeállított programjával a kulturális központ.

Éppen egy hét múlva, a jövő héten pénteken délelőtt 9 órakor kezdődnek a rendezvények Nagyatádon. A József Attila sétányon ünnepi megemlékezést tartanak, és megszentelik az új kenyeret a Szent István szobornál. Ormai István polgármester mond ünnepi beszédet, a műsorban közreműködik a Déryné Vándorszíntársulat.

A Nagyatádi Kertbarát Kör terménybemutatóján 10 órától vehetünk részt a sportcsarnok előterében. Ugyanekkor lesz a Nagyatádi Városszépítő Egyesület által meghirdetett Virágos város verseny díjainak az átadása.

Este 18 órakor akusztikus koncert show-val folytatódnak az ünnepi események a sétányon. Ebben közreműködik
Farkas Zoltán, Gara Bella, Gilincsek Balázs, Gulyás Panka Sára, Haris Bence, Harkály Gyula, ifj. Harkály Gyula, Horváth Blanka, Horváth Zsófia, Hujber Balázs, Kalmár Péter, Máté Attila, Nemes Dániel, Perák Veronika, Pfeiffer Kata, Szőke Zsolt és Vránics Ildikó.

20.30-kor láthatják az érdeklődők a Kaposvári Roxínház produkcióját Szállj fel szabad madár! címmel. Az államalapítás nagyatádi rendezvényeit tűzijáték zárja 21.00 órakor.

 

Megosztás