Így ünnepelték a karácsonyt a Fészek otthon lakói

Ének, versmondás, látványos jelenetek, majd egy közös ebéd: karácsonyi ünnepséggel készültek a szakközépiskola diákjai a Fészek otthon lakói számára tegnap a kollégiumban.

A karácsonyi ünnepség minden évben hagyomány a Fészek Szociális Szolgáltató Központ lakói számára. Az intézmény betegei többségének nincs már élő hozzátartozója, vagy ellátása otthoni körülmények között nem lehetséges. Számukra szerettek volna örömet szerezni a nagyatádi szakközépiskolások a szeretet ünnepén.  

A csaknem másfél órás műsor látványos, prózai és énekes részeket is tartalmazott, így mindenki találhatott az érdeklődésének megfelelő produkciót. Az otthon több rendezvényén is szavalt már egy kaposvári fiatal, Kemény Gábor, akit most is elhívtak. Továbbá az eseményre meghívták városunk polgármesterét, Ormai Istvánt, Roca Daniel plébánost és az ott dolgozókat is, megköszönve ezzel az egész éves munkájukat. 

A műsor után egy közös ebéden vettek részt. Ezután ajándékoztak. Az ajándékcsomagokat egyebek között a foltvarrókör, illetve hozzátartozók adományozták.

 

Megosztás