Jön a lehűlés!

A fotó tanúsága szerint akad, aki ösztönösen érzi ezt. Köszönjük olvasónknak a felvételt. A hétvégihez képest több mint 10 fokot esik a hőmérséklet. Borongós, esős idővel érkezik a lehűlés. Begyújtani a kályhákat!

Olvasóinkat továbbra is arra biztatjuk: ha bármi érdekeset látnak a városban vagy a környékén, írják meg, ill. fotózzák-videózzák le, és küldjék be nekünk!

Olvasónk felvétele - köszönjük!
Olvasónk felvétele – köszönjük!

Most pedig lássuk, hogyan köszönt be holnaptól az igazi ősz! Kedden már esőre számíthatunk, viharos szél kíséretében. A maximum hőmérséklet is mindössze 9 fok körül alakul. Hétvégén jön az enyhülés, ekkor éri el hazánkat a melegfront.

A következő két nap időjárása az eddiginél jóval borongósabb, ősziesebb lesz. Kedden már csak 9 fokot mutat majd a hőmérő. A hidegebb időjárás mellé kisebb mennyiségű csapadék is érkezik viharos széllel. Szerdán szintén esős, szeles napra számíthatunk. A hét második felében előbújik a nap is, viszont a hőmérséklet továbbra is 11 fok körül alakul majd. A mindenszenteket erősen felhős és szeles időben tölthetjük. Szombaton szintén előfordulhat gyenge eső. Vasárnapra a melegfront meghozza a kirándulóidőt, a gyengén felhős napon 15 fokig kúszik a hőmérő higanyszála.

Forrás: idokep.hu

 

Megosztás