Késelés a volt gázcseretelepen

Tegnap este öt óra tájban riasztották a mentőket és a rendőröket Nagyatádra, a régi gázcseretelepre. A helyiek által hajléktalantanyaként emlegetett helyen egy középkorú férfi megkéselte az élettársát.

Nem laknak itt, csak bejöttek ide, itt szokták szétszedni, amit bevisznek a MÉH-telepre – mondta az Atádhírnek az eset szemtanúja. A szentkirályi illetőségű férfi 2005. óta lakik a Kiszely utca végén lévő elhagyott helyiségben. – Ittasak voltak, valamin összevitatkoztak. Itt, a mellkasán bökte meg.

Kérdésünkre a rendőrség megerősítette: élettársával és két barátjával együtt italozott egy bakházi férfi 2021. március 8-án délután Nagyatádon. Az italozás során a pár két tagja egy vita hevében összeszólalkozott, majd a 45 éves férfi a nála lévő késsel mellkason szúrta élettársát. A bántalmazást követően maga a férfi kért segítséget a 112-es segélyhívón keresztül.

Hat rendőrautó volt itt, előtte meg két mentő olyan fél 6 körül – idézte fel az egyik közelben lakó. – Ketten ültek a fűben, az egyikük meg volt bilincselve.

Egy másik szomszéd arról számolt be, hogy vagy ezer pet-palackot szállítottak el a területről a városgondnokság munkatársai úgy egy hete.

A lapos tetős épületben élő férfi szerint hamarosan el kell költözniük, mert az önkormányzat eladta a területet.

A rendőrség azt közölte még: a mentőkkel együtt a nagyatádi rendőrök is a helyszínre érkeztek, akik a feltételezett elkövetőt elfogták, és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a bántalmazót életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe. Ittassága okán kihallgatására csak másnap kerülhetett sor, melyet követően a rendőrök előterjesztést tettek a letartóztatására.

Megosztás