Két győzelem, egy vereség

A férfi kézilabdacsapat, valamint a Nagyatádi FC idegenben lépett pályára a hétvégén, a női kézisek pedig hazai környezetben fogadták ellenfelüket.

Juta SE – Nagyatádi FC 0:2 (0:0) Gólszerzők: Csikós Ádám, Vukan Nikolics

A mindössze egy győzelemmel álló Juta SE együtteséhez látogatott vasárnap délután a Nagyatádi FC. Az első félidőben nem született gól, ám a második félidőből csupán tíz perc telt el, amikor Csikós Ádám betalált a jutai kapuba. Egy jódarabig úgy tűnt, hogy ez is marad a végeredmény, ám Vukan a hajrában megduplázta a nagyatádi előnyt. A következő fordulóban a három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a nyolcadik helyen álló Kaposfüred látogat a Mudin Imre Sportcentrumba szombaton délután négy órakor.

MK Pelikán Siklós KC – Nagyatádi RKC (férfi) 30:28 (16:18)

Hat perccel a lefújás előtt még két góllal a nagyatádiak vezettek Siklóson, ám végül kétgólos vereséget szenvedtek. Az előző szezon utolsó fordulójában találkozott utoljára a két csapat. Az akkori találkozó tétje gyakorlatilag a bennmaradás volt. Most ilyenről egyelőre szó nincs, de ennek ellenére ugyanolyan kiélezett meccset játszottak a felek. A mérkőzés krónikája szerint a hetedik percben szerezte meg a vezetést a Nagyatád, amit a 54. percig nem is engedett ki a kezéből, ám akkor a siklósiak először egyenlíteni tudtak, majd megszerezték a győzelmet érő találatot. Vasárnap is idegenben játszanak az atádiak, Mecseknádasdon lépnek pályára.

Nagyatádi RKC (női) – Mohácsi Torna Egylet 1888 26:25 (16:11)

Hazai környezetben egy mérkőzés zajlott a hétvégén, a női kézilabdacsapathoz a tavalyi ezüstérmes Mohács  érkezett vendégségbe. Az atádiak borították a papírformát, a jóval esélyesebbnek kikiáltott ellenfelüket úgy verték meg, hogy a mérkőzés folyamán a kezdéskor, illetve 5:5-ös állásnál álltak csak döntetlenre a csapatok, ezen kívül a nagyatádiak végig vezettek, és megnyerték a mérkőzést. A harmadik fordulóban is itthon játszanak a mieink, a NEKA U21-es gárdáját látják vendégül a sportcsarnokban szombaton délután négy órakor.

(Nyitókép: depositphotos.com)

Megosztás