Kinyitott a nagyatádi strand

Bár az időjárás egyelőre nem kedvez a strandolásnak, az előrejelzések szerint még kb. két hétig, az úszók azért már bátran belevetették magukat a 26,5 fokos vízbe.

Az idei első napon néhány elszánt úszón kívül nem akadt látogatója a nagyatádi strandnak. Erre a következő napokban sem lehet nagy eséllyel számítani, 17-19 fok lesz a legmagasabb nappali hőmérséklet. A jövő hét keddtől hét-nyolc napig 21-22 fok várható, csak az első júniusi hétvégén (jún. 5-6.) lehet 26-28 fokra számítani, de a most következő 30 napban az előrejelzések szerint nem lesz 30 foknál melegebb.

A strand egyébként a nyár folyamán számos állandó és eseti rendezvényekkel tervezi színesíteni a nyarat, hamarosan részletes programterv is megjelenik erről.

A strand látogatása egyelőre a 194/2021(IV. 26) számú Kormányrendeletben előírt belépésre jogosító, érvényes „védettségi igazolvány” bemutatásával lehetséges – hívta fel a figyelmet Kolics Tamás igazgató.

– A házirendünk kiegészült a járványhelyzetben alkalmazandó eljárásokkal. Mindenkit szeretettel várunk egy újabb élményekkel teli nyári kikapcsolódásra.

A strand mától egész júniusban hétfőtől vasárnapig 6.00 és 19.00 óra között, júliusban és augusztusban pedig 6.00 és 20.00 óra között várja a vendégeket.

Megosztás