Kirándulóidő és gyereknap lesz a hétvégén

Igazi indián nyár vár ránk a hétvégén, kiválóan alkalmas kirándulásra, kerékpározásra, és a szabadban eltöltendő egyéb tevékenységekre. Most az apróságok és szüleik is pótolhatják a gyereknapot.

25-26 fokos, napsütéses időt mutatnak Nagyatád térségébe az előrejelzések, persze, éjszakánként már hűvös van, hajnalra 10-12 fokra hűl le a levegő. Mérsékelt marad a szél, csapadékra sem kell számítani, úgyhogy minden adott lesz egy nagyszerű családi kiránduláshoz.

Szombaton a gyerekek és szüleik, nagyszüleik együtt élvezhetik a városi gyereknap rendezvényeit, ellensúlyozandó a tanévkezdést. Délután 3 órától a legkülönbözőbb játékokkal, vetélkedőkkel és kézműves foglalkozásokkal várják az érdeklődőket. A gyerekek még palacsintajegyet is kapnak. Lesz zenés műsor, gyermekjóga és mesejáték. A részleteket megtalálják programajánlónkban.

Hagyományőrző Vilma-napi rendezvényt tartanak Somogyszobon szombat délután. Megtekinthetjük a Czindery Szépmíves Céh műsorát, a szennai Ördögcérna tánccsoport és a Regélők énekegyüttes fellépését.

Szombat délelőtt és vasárnap pedig remek kirándulást tehetünk a környéken. Ne feledjék azonban, hogy a vadászidény miatt csak délelőtt 9 órától délután 3-ig tartózkodhatunk az erdőkben.

 

Megosztás