Kis Grófo zenélt a IV. Claessens Foci Kupán!

Foci, foci, foci mulatás, család! Ezek voltak a vasárnapi Claessens Foci Kupa jelszavai. Az egész napos tornán a cég ágazatinak dolgozói csaphattak össze a pályán. A döntő előtt sztárvendég, Kis Grófo lépett a pályára.

Vasárnap tartotta meg egész napos teremfoci rendezvényét a Claessens Group a Nagyatádi Sportcsarnokban. A tornára negyedik alkalommal került sor, az egyes csapatok a cég ágazatainak dolgozóiból kerültek ki. Összesen 9 csapattal, több, mint 70 résztvevővel indították meg a meccseket reggel 8 órakor.

A Claessens Kupa résztvevői
A Claessens Kupa résztvevői

A cég dolgozóinak gyermekei is alakítottak egy-egy csapatot, akik a nap folyamán több alkalommal egymás ellen játszottak sárga, illetve lila színekben. A sárga mezes csapat több pontos szerezett (9:3), de minden résztvevő éremmel a nyakában mehetett haza a gyerekek közül.

A győztes sárga csapat
A győztes sárga csapat

A felnőttek játéka másképp alakult: minden csapat játszott mindenkivel, és az így begyűjtött pontok alapján a két legtöbb pontot szerzett csapat mérkőzött meg egymással este 7 órakor a döntő meccsen. Végül a kék mezes, Csicsó II-es Növénytermesztés csapat kerekedett felül a Milktrader csapatán, 2:1-es pontállással ők vihették haza a vándorkupát.

A vándorkupa nyertesei: a Csicsó II-es csapata
A vándorkupa nyertesei: a Csicsó II-es csapata

A döntő meccs előtt sztárvendéggel szórakoztatták a megjelenteket: Kis Grófo zenejátékától sikoltoztak a lelátókon. Természetesen felcsendült az elengedhetetlen „Nézését meg a járását” dal is.

Kis Grofóval sokáig fényképezkedtek a fellépés után
Kis Grofóval sokáig fényképezkedtek a fellépés után

A IV. Claessens Foci Kupa végül a következő eredményekkel zárult:

 

I. Csicsó II. Növénytermesztés

II. Milktrader

III. Csicsó I. Építőcsapat

Kulcsár Kornél, a gólkirály
Kulcsár Kornél, a gólkirály

Gólkirály: Kulcsár Kornél

Kiss László, a legjobb kapus
Kiss László, a legjobb kapus

Legjobb kapus: Kiss László

A torna legjobb játékosa: Orsós Gábor

Gyerekek:
Sárga: 9 pont, edző: Kövesi János
Lila: 3 pont, edző: Czakó Gábor

Fotók: Barka Levente

Megosztás