Máltai esküvőkre köt csokrokat a nagyatádi virágos

Nagyatádi virágost kért fel egy külföldi rendezvényszervező cég, hogy Máltán házasodó ifjú pároknak virágdekorációt készítsen. Az első kompozíciót november közepén viszi Livi a szigetországba.

Október elején érkezett Livihez a megkeresés, hogy készítsen tengerparti esküvőkre virágdekorációt. Kezdetben azt hitte, hogy csak ugratják, ám amikor felvette a céggel a kapcsolatot, ráeszmélt, hogy cseppet sem tréfáról van szó.

Livi már 25 éve köti a szebbnél szebb csokrokat vásárlóinak. Abban az időben nyitotta meg a Livi virág nevű üzletét is. Munkájával számos szép pillanatot okozott már az itteni hölgyeknek. A vendégkörébe tartozók tudják, hogy elég pusztán a megajándékozandó nevét megmondani, és Livi már tudja is, hogy milyen virágból kell kötni a csokrot. Így a garantált öröm sem marad el. A különleges bokréták kedvelői számára is tartogat egysmást a tarsolyában. Készült már lánykéréshez eperből csokor, vagy virág nélküli költemény, pusztán levelekből.

70427157_1430102047137115_6945750171116371968_n.jpg

A csokorkötésen kívül esküvőket dekorál, egy évben mintegy harmincat, jellemzően a környékről. Természetesen a kreativitás itt sem hiányozhat. Hogy kerül egy kompozícióba a fagyistölcsér és a kamilla? Lássuk!

Most pedig különleges lehetőséghez jutott. Az interneten figyelt fel egy rendezvényszervező a munkáira és a csapat virágosának kérték fel. A helyszín pedig nem máshol van, mint a festői szépségű Málta szigetén. Novemberben már két menyasszony is nagyatádi csokorral mondja majd ki a boldogító igent. Jövő márciusban pedig újabb munkái lesznek a szigeten. Ám környékbeli házasulandó pároknak sem kétségbe esniük, ha a nagy napra Livi alkotásait szeretnék megrendelni. Ahogy mondja: készen áll a nagyatádi fiatalok esküvőivirág-elképzeléseit továbbra is megvalósítani.

Megosztás