Már két pedagógus COVID-pozitív az Adyban

Másik kettő tesztjének az eredményét még várják. A fenntartó arról tájékoztatott: a jövő héten is marad a digitális oktatás a technikumban. Az érettségi vizsgadolgozatok megtekintésére hétfőn lesz lehetőség.

Hétfőn számoltunk be róla, hogy online oktatásra állt át a nagyatádi középiskola: egy dolgozó koronavírus-tesztje pozitív lett, további hét oktató pedig járványügyi megfigyelés alatt állt. 

Most olvasóinktől kaptuk az információt, hogy a nagyatádi középiskolában már két pedagógus koronavírus-tesztje pozitív, másik kettő teszteredményét pedig még várják. Megkeresésünkre az alábbi tájékoztatást küldte a Kaposvári Szakképző Centrum.

„A Nagyatádi Ady Endre Technikum és Gimnáziumban az oktatás a jövő hét folyamán is online munkarendben történik. Az érintett dolgozók esetében ugyanis a kötelező házi karantén időtartama jövő hét közepén jár le. A külső helyszíneken folyó felnőttképzés ugyanakkor zavartalanul működik, azt semmilyen korlátozás nem érinti.  

Az iskola facebook oldalán arról is tájékoztatott, hogy az érettségi vizsgadolgozatok megtekintésére november 9-én van lehetőség, 8:00-16:00 óráig. Természetesen belépéskor a kézfertőtlenítés és a szájmaszk használata kötelező!”

 

Megosztás