Még négy napig várja az állatmenhely a videókat

A nagyatádi menhely nemcsak adománygyűjtéssel készül az állatok világnapjára, hanem egy kampányt is indított a felelős állattartásért.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Nagyatádi Természet- és Állatvédő Egyesület kampányt indított a felelős állattartásért. Még szeptember 30-ig van lehetőségük a vállalkozó szelleműeknek beküldeni az elkészült videókat.

Meséld el egy percben, hogy mit jelent számodra a kis kedvenced, mit gondolsz az ivartalanításról, mi szerinted a felelős állattartás, vagy akár, hogy szerinted miért fontos összességében az állatvédők munkája. Az egyesület jelképes ajándékokkal jutalmazza meg, azokat, akik időt és energiát szántak a munkájukba a kampányhoz

áll az egyesület felhívásában.

Október 1-jén pedig a nagyatádi Tesco előterében várják az adakozókat az egyesület munkatársa és önkéntesei. Éves szinten több alkalommal is megszervezik ezeket az adománygyűjtő eseményeket, a napot mindig pozitívan zárják le az állatbarátok. Fontosak számukra ezek a programok, hiszen az akciók sikerességének függvényében több hónapra elegendő eleséget tudnak a védencek számára biztosítani. Nagy feladatot jelent megfelelő mennyiségű és minőségű táppal etetni a az állatokat, naponta akár 30-40 kiló, hetente közel 300 kg eledelt is elfogyasztanak.

(Nyitókép: depositphotos.com)

Megosztás