Megajándékozta az önkormányzat a nagyatádi egészségügyi dolgozókat

A Nagyatádi Kórház COVID osztályának és a mentőállomás dolgozóinak, valamint a nagyatádi háziorvosoknak állított össze több ajándékcsomagot az önkormányzat.

A délelőtti órákban egy rövid körutat tett a nagyatádi képviselő-testület néhány tagja a város egészségügyi központjait felkeresve. Ormai István polgármester, Németh Csaba alpolgármester és Jüngling Márton önkormányzati képviselő több ajándékcsomagot adott át koronavírus-járvány frontvonalában dolgozó orvosoknak, ápolóknak, háziorvosoknak és mentősöknek.

Az utóbbi hónapokban az egészségügyi szektor dolgozói megfeszített tempóban és extrém terhelés alatt küzdenek valamennyiünk egészségéért. A legjobban úgy hálálhatjuk meg a munkájukat, ha igyekszünk betartani a járványügyi szabályokat, és vigyázunk a saját egészségünkre. Emellett, persze, kisebb gesztusokkal is kifejezhetjük köszönetünket.

Nagyatád Város Önkormányzata, Nagyatád város közössége nevében a Covid-osztályokon és az egészségügy más területein dolgozók részére a köszönetünk, az elismerésünk jeléül hoztuk ezeket a csomagokat. Így, szerényen szeretnénk kifejezni a köszönetünket és az elismerésünket – mondta Ormai István polgármester.

Az összeállított ajándékcsomagok különféle csemegéket tartalmaznak, melyek igyekeznek egy kis jó hangulatot csempészni a stresszes munkanapokba: egyebek között csokoládékat, több fajta bonbont, müzli szeleteket, rostos gyümölcslevet és kávét adtak ajándékba.

Először a Nagyatádi Kórházat keresték fel a képviselő-testület tagjai, ahol a bejáratnál találkoztak dr. Pósa István főigazgatóval és Grofsics Mónika ápolási igazgatóval. A járványügyi szabályokra való tekintettel minimális érintkezés és rövid szóváltás keretében adták át a csomagokat. A kórház vezetői köszönettel vették az ajándékot, mint mondták, már karácsonykor nagyon örültek a kedvességnek, akkor is több csomagot kaptak az osztályok. Ezt követően a nagyatádi mentőállomást, majd pedig a háziorvosi rendelőintézetbe vittek ajándékokat a képviselőtestület tagjai.

A nagyatádi egészségügyi dolgozók munkáját egyébként hasonló gesztusok révén már több étterem, magánszemély és egyesület is támogatta az elmúlt hónapokban. 

Megosztás