Megjelentek a szívecskék a nagyatádi otthonok ablakaiban is

A városban is egyre több ablakban látható a piros szív. A Facebookon indult el a kihívás. Ennek hatására jelentek meg a rajzok. A családok ezzel fejezik ki hálájukat azoknak, akik értük dolgoznak ezekben a nehéz időkben.

Időről-időre felbukkan a közösségi oldalon egy-egy újabb kihívás. Jelenleg többhöz is folyamatosan csatlakoznak a felhasználók. Ezekkel töltik meg a hírfolyam bejegyzéseit. Ezúttal viszont elérkezett a hála ideje. Ennek kimutatásaként az itteni szülők és gyerekek sem voltak restek. Az Atádhír több fotót is készített a gyerekek kezemunkájáról.

Kedves gyermekes ismerőseim!
Kérlek Benneteket, minél többen csatlakozzatok az alábbiakhoz.
Rajzoljatok vagy ragasszatok egy piros szívet egy nagyobb papírra, és ragasszátok ki az ablakba, kapura. Jelezzük így is hálánkat mindenkinek, aki értünk dolgozik ezekben a nehéz időkben! Az ablakokra pillatva látják a mentősök, tűzoltók, rendőrök, katonák, bolti dolgozók, egészségügyi dolgozók, takarítók, szociális szférában dolgozók, kamionosok, önkéntesek stb., hogy velük vagyunk, imádkozunk értük is! Kiegészítem, hogy mindenkiért, akinek mennie kell dolgozni. Mondjuk el gyermekeinknek, hogy miért készítjük! Teljenek be az ablakok a szívecskékkel! (Másoljátok ki saját oldalatokra, és rakjátok hozzá a képeteket.) 

Így szól a kihívás, ami szívecskékkel töltötte meg a nagyatádi házak és lakások ablakát és a lépcsőházak bejárati ajtaját is. Természetesen nagyon sok hálajelképet nem tudtunk lencsevégre kapni. Ám, ha szeretnék elküldeni szerkesztőségünknek a kihívás szívecskéit, akkor szívesen látjuk azokat a hír alatt hozzászólásban!

 

 

Megosztás