Megnyílt Nagyatádon a JYSK áruház

Június 21-én nyílt meg a JYSK legújabb áruháza Nagyatádon, amely a város és vonzáskörzetének lakói mellett a határ túloldalán élők érdeklődésére is számíthat.

A nagyatádiaknak eddig Nagykanizsára, Kaposvárra vagy Szigetvárra kellett utazniuk, hogy a JYSK termékeiből válogassanak, június 21-én azonban a város keleti részén, a Szabadság utca 45. alatt megnyílt az áruházlánc 92. magyarországi egysége.

A 924 négyzetméter alapterületű üzletben a nyitás kapcsán a kerti bútorok és kiegészítők kerülnek fókuszba, az alvás szakértőjeként azonban a JYSK önálló matrac-stúdiót is kialakított. Itt a vásárlók otthonos környezetben próbálhatják ki a terméket, amelyek kiválasztásához számos tanácsot is kapnak a hálószoba optimális berendezéséhez.

Az áruház a JYSK legújabb, 3.0-ás Store Concept-je alapján készült el, és a vállalat fenntarthatósági törekvéseivel összhangban kiemelt figyelmet fordít az energiahatékonyságra, többek között LED-lámpákkal, mozgásérzékelőkkel, szakaszolt világítással.

Az új áruház kapcsán munkavállalói oldalról is komoly érdeklődést mutatkozott: a JYSK februárban meghirdetett toborzónapjára több mint 100-an jelentkeztek, és az internetes álláshirdetésre is sokakat vonzott. A délnyugat-dunántúli nyitással az áruházlánc 5 új munkahelyet teremtett.

„A gazdasági nehézségek ellenére a JYSK folytatja terjeszkedését Magyarországon, év végéig a nagyatádi mellett további négy áruházat fogunk nyitni. Ugyanakkor meglévő egységeink korszerűsítése is fontos feladat, az idén már 7 áruházunk újult meg és december végéig további 11 üzletet alakítunk. A nagyatádi nyitással éppen egy napon zajlik gödöllői áruházunk újranyitása, ennek érdekessége, hogy ez globálisan a JYSK 2000. olyan egysége, amelyet a 3.0-ás Store Concept jegyében korszerűsítettünk” – mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK magyarországi country directora.

A nagyatádi áruház a környező települések – Berzence, Csurgó, Barcs, Csokonyavisonta, Gyékényes, Böhönye – mellett a határhoz való közelsége miatt a horvát vásárlókra is számít. A nyitás kapcsán többféle akcióval is készülnek: számos termék 30-70 százalékos kedvezménnyel kapható – áll a közleményben.

Megosztás