Mentőhelikopter vitte el a segesdi baleset sérültjét

Ma délelőtt történt a baleset Segesd határában: egy Suzuki hátulról nekicsapódott egy kerti traktornak. Az abba beszorult segesdi férfinak szerencséje volt: egy tűzoltó a helyszínen azonnal kimenekítette a gépből.

A szemtanúk beszámolója szerint a baleset fél 11 tájékában történt mintegy 500 méterre a Segesd határát jelző táblától.

Mindkét jármú Ötvöskónyi felől haladt Segesd irányába, és éppen szembe jött velük egy autóbusz. A fehér Suzukit vezető idősebb hölgy már nem tudta megelőzni a kistraktor, és ugyan a nyomok szerint hosszan fékezett, ám már az ütközést sem tudta elkerülni. A segesdi nő állítása szerint egyébként 75 km-es óránkénti sebességgel haladt. 

Elsodorta a kerti traktort
Elsodorta a kerti traktort

Tény, hogy hátulról nekiütközött a mezőgazdasági gépnek, amit egy középkorú, ugyancsak segesdi illetőségű férfi vezetett. A karambol következtében a férfi lába beszorult a kistraktorba. Szerencséjére a velük szemben közlekedő buszban éppen utazott egy tűzoltó, aki azonnal a sérült segítségére sietett. Kimentette a kerti traktorból a sofőrt. Az Atádhírnek szemtanúk azt mesélték, hogy a férfi eszméleténél volt, a kiérkező mentősök pedig ellátták: a fején is megsérült. Azonban a sérülései meglehetősen súlyosak lehetnek, hiszen hamarosan mentőhelikoptert hívtak hozzá. Munkatársaink a helyszínről fél 12-kor jelentették, hogy a sérültet éppen akkor szállította el a mentőhelikopter a kaposvári kórházba.

A sérültet átviszik a mentőhelikopterhez
A sérültet átviszik a mentőhelikopterhez
Kaposvárra szállították a sérültet
Kaposvárra szállították a sérültet

A helyszínen kezdetben teljes pályás, a sérült elszállítását követően pedig félpályás útlezárás volt. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is folyamatban van.

Hamarosan újabb felvételekkel jelentkezünk a helyszínről.

Helyszíni videó itt!

Fotók: Röhrig Dániel

 

 

Megosztás