Mentők vitték el a sofőrt

A fának csapódott ma reggel egy személygépkocsi Lábod és Mike között, miután lesodródott az útról. A balesetet olvasóink jelezték, a rendőrség megerősítette a hírt. Az autó erősen megrongálódott.

Frissítés 13.08-kor: Időközben megtudtuk, hogy, sajnos, a gépkocsi vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították a kaposvári kórházba.

Frissítés 10.24-kor: A megyei katasztrófavédelem újabb információkat közölt a reggeli balesetről. Eszerint az árokba hajtott  személyautó motorja és akkumulátora is kiszakadt a becsapódás következtében. Az esethez riasztott nagyatádi hivatásos tűzoltók egy embert feszítő-vágó berendezés segítségével kiszabadítottak a roncsból, majd kiemelték és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A tűzoltóság helyszíni felvételeit is elküldték. 

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ma reggel fél 7 körül eddig tisztázatlan okból tért le az úttestről a gépkocsi. Lábodról tartott Mike irányába. A vezetője, egy 38 éves férfi egyedül utazott benne. Hozzá mentőt hívtak azonnal, amely elszállította. Az állapotáról nincsenek információink.

A baleset helyszínén előbb teljes, majd félpályás útzár volt érvényben, miután a törmelékeket eltakarították.

 

Megosztás