Három-három nagyatádi kapta az Év tanára és az Év diákja díjat

Idén a Kaposvári Szakképzési Centrum 10 tagintézményéből 30 tanuló és 16 pedagógus részesült díjazásban. Köztük három nagyatádi pedagógus és három tanuló is. Fotógalériával!

Lehet bármilyen különleges a helyzet, a tehetség utat tör magának, a segíteni akarás pedig ilyenkor még jobban megmutatkozik – hangsúlyozta ünnepi beszédében Weimann Gáborné, a Kaposvári Szakképzési Centrum főigazgatója. Idén immár ötödik alkalommal díjazták az iskolákban kiemelkedő munkát, eredményt elért tanárokat és diákokat. Az eseménynek a kaposvári Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnázium, Szakközépiskola adott helyet. Rendhagyó módon, a rendezvényen köszöntötték azokat a munkatársakat, felnőttoktatásban részt vett női szabó tanulókat is, akik a koronavírus-járvány elleni védekezés során időt és energiát nem sajnálva varrták a szájmaszkokat a centrum dolgozói és diákjai számára, valamint önkormányzatoknak.

A rendezvény állófogadással zárult, melynek keretin belül vendégül látták a díjazottakat.

A Kaposvári Szakképzési Centrum Év tanulója díjban részesült nagyatádi diákok:

Zachariás Zsuzsanna, Kovács Ádám | Nagyatádi Ady Endre Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Horváth Dávid Rezső | Nagyatádi Szakgimnázium és Szakközépiskola

A Kaposvári Szakképzési Centrum Év tanára díjban részesült nagyatádi pedagógusok:

Dergez-Mohari Katalin, Bogdánné Basa Eszter | Nagyatádi Ady Endre Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Bognár Ákos | Nagyatádi Szakgimnázium és Szakközépiskola

Megosztás