Mindhárom nagyatádi csapat pályára lépett a hétvégén

Felemás rajtot vettek az atádi csapatok a tavaszi nyitányon. A focisták itthon fogadták a Csurgó együttesét, a férfi kézilabdásokhoz a Kiskőrös csapata látogatott. A nők Mohácsra utaztak.

A Nagyatádi FC a Csurgót fogadta a Mudin Imre Sportcentrumban tegnap délután. A megyei első osztály tavaszi nyitányán érvényesült a papírforma, az atádiak kétgólos győzelmet arattak, mindezt úgy, hogy a 25. percben Koósz Ádám piros lapot kapott, így a mérkőzés nagy részét emberhátrányban volt kénytelen lejátszani a nagyatádi csapat. A Nagyatádi FC továbbra is veretlenül listavezető.

Nagyatádi FC – Csurgói TK 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Dekanics Márk, Horváth Ferenc

A Nagyatádi RKC férfi csapatához a Kiskőrös érkezett. Már az első félidő után öt góllal vezetett az atádi gárda. Ezt az előnyt a a mérkőzés végére megduplázták a nagyatádiak, tízgólos győzelemmel kezdték meg a tavaszt, aminek köszönhetően sikerült lépést tartani a dunaújvárosi csapattal, akik azonos pontszámmal, ám rosszabb gólkülönbséggel állnak a nagyatádiak mögött a tizedik helyen az NB II-ben.

Nagyatádi RKC – Kiskőrösi KSK 35-25 (18-13)

A női kézilabdacsapat a tabella második helyezettjéhez utazott Mohácsra. A papírformának megfelelő eredmény született, a mohácsi csapat az egész meccsen uralta a játékot, és végül tizenhét gólos győzelmet könyvelhetett el, ezzel megőrizve a második helyét a bajnokságban.

Mohácsi TE 1888 – Nagyatádi RKC – 39-22 (16-10)

(A nyitókép archív, fotó: Röhrig Dániel)

Megosztás