Mit csináljunk a hétvégén? Programok Nagyatádon!

A hétvégén több rendezvényre is ellátogathatunk Nagyatádon, ha éppen nincs ötletünk, hogy mivel töltsük a szabadnapokat. Alábbi cikkünkben ezek közül válogatunk!

Szombat este a kulturális központban Ismerős Arcok koncert lesz! A zenekar már nem először látogat el városunkba. Fellépésük 20.00-kor kezdődik majd. A jegyek 2500 Ft-os áron kaphatók. Várhatóan nagy lesz az érdeklődés a zenekar koncertje iránt, ezért nem árt időben érkezni a helyszínre!

Vasárnap délelőtt a XXI. Örökifjak Kupát, vagyis a hagyományos öregfiúk bajnokságot szervezik meg a Sportcsarnokban. A mérkőzések 9.00-kor kezdődnek, és bárki ingyenesen szurkolhat a csapatoknak. A kupán várhatóan hat csapat lép pályára, és kizárólag 35 év felettiek fogják rúgni a bőrt a nap folyamán.

Vasárnap délután szervezik meg a II. Forraltborfőző-versenyt. Azok számára is vonzó lehet a rendezvény, akik a versengésben nem szeretnének részt venni. Az elkészült italokat ugyanis a látogatók is megkóstolhatják! A program hivatalosan 15.00-kor kezdődik. A főzőversenyre 14.00 és 14.45 között lehet benevezni. A szervezők gázrezsót biztosítanak. A díjazásra szánt italokat a nevezők megfőzhetik a helyszínen, de akár készen is hozhatják. A rendezvény helyszíne a Jókai utcai szánkózó domb. A program ingyenes.

A hétvégi időjárás várhatóan kedvez majd azoknak, akik egy kellemes sétára vagy kirándulásra vágynak a természetben. A többnyire felhős idő ellenére enyhe idő várható: 10°C körül alakul majd a hőmérséklet. Akár a városban, akár a természetben ejtjük meg sétánkat, garantáltan jól fog esni a munkával töltött hétköznapok után!

Az alábbi linken elérhető az összes nagyatádi és környékbeli program. Az oldal folyamatosan frissül, így mindig elérheti az aktuális eseményeket! Tartson velünk Ön is Nagyatád rendezvényein!

 

Megosztás