Mozinap és közönségtalálkozó lesz szombaton

Hat filmet is láthatnak az érdeklődők a szombati mozinapon a kulturális központban. Köztük egy új hazai alkotást, a Magyar Passiót, amely után közönségtalálkozón vehetnek részt Eperjes Károllyal.

November 20-án, szombaton mozi Nagyatádon. Bemutatnak egy új magyar filmet, a Magyar Passiót, amit 18 órakor vetítenek. Az előadás után közönségtalálkozón vehetnek részt az érdeklődők a film rendezőjével és főszereplőjével, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Eperjes Károllyal.

Az 1950-ben játszódó film történetében Leopold atya azért küzd szerzetestársaival, hogy a háború után újjáéledő országban a ferences rendet ismét felvirágoztassa. Kezdetben a kommunista hatalom nem akadályozza őket tevékenységükben, még a háborúban elrejtett kegytárgyaikat is visszakaphatják. Ez a „békés” állapot nem tart sokáig. Leopold atyát koholt vádak alapján letartóztatják, és, hogy megtörjék, kegyetlen kínvallatások alá vetik. Volt diákját, a vallásnak hátat fordító, a szocialista rendszerben hívő fiatal tisztet, Keller főhadnagyot – Fjodorov őrnagy parancsára – bízzák meg a beismerő vallomás kicsikarásával. Az atya kitartása, ellenállása azonban mindent megváltoztat…

A szervezők sok szeretettel hívnak és várnak mindenkit.

A szombati filmprogram:
10:00 Mancs őrjárat: A film
12:00 Hibás Ron
14:00 Addams Family 2.
16:00 Venom 2. – Vérontó
18:00 Magyar Passió
20:30 Dűne

Megosztás