Nagyatád – Marcali: elsöprő győzelem az NFC-nek!

Hazai pályán fogadta az NFC a Marcali VFC-t. Csapatunk tartja a nyerőszériáját, és végül 8 gólt lőttek az ellenfélnek. Mozgalmas meccset mutattak be a játékosok.

Tegnap délután elsöprő győzelmet aratott a Nagyatádi Futball Club: hazai pályán 8:2-re verték meg a Marcali csapatát. Mindezt annak ellenére, hogy a vezető-edző, Keszei Ferenc egészségügyi okokból nem lehetett jelen, távollétében Papp Zoltán vette át a csapat vezetését.  Az első félidőben 3 gólt abszolvált csapatunk, míg a vendégek 1-et rúgtak be. A második 45 percben nagyobb sebességre kapcsoltak a hazaiak és további 5 gólt lőttek az ellenfélnek, míg ők csak egyszer rúghattak hálóba.

NFC-Marcali 20190511
NFC-Marcali 20190511

Az NFC gólszerzői az alábbi játékosok voltak:

GALAMB DÁVID (A 31. percben és a 60. percben)

KOLLÁR DOMINIK (A 34 percben)

NIKOLIC VUKAN (A 44. percben és a 76. percben)

RÁCZ ERVIN (Az 57. percben)      

CSER VIKTOR (A 83. percben)

CSIKÓS ÁDÁM (A 85. percben)

A mostani győzelmével az NFC továbbra is tartja a 2. helyét a tabellán 62 ponttal. A Balatonlelle SE 76 ponttal az első helyen, mögöttünk pedig 1 ponttal lemaradva a Hetesi Vikár áll, így nagyon szoros a verseny a második helyért. Már csak 3 meccs maradt hátra a bajnokságból, így egyre nagyobb a feszültség. Bízzunk benne, hogy a hazaiak megtartják a nyerő szériájukat.

Fotó: Röhrig Dániel

Megosztás