Nagyatádi iskolavezető nyerte a tv-show 6,5 milliós autóját

A TV2 Zsákbamacska című szórakoztató vetélkedőjének a fődíját nyerte Ujvári Tomor. A műsort tegnap este sugározta a tévé, de a felvétele kb. két hónapja történt, így addig titkolnia kellett, mi történt.

Mindjárt infarktust kapok! Ezt nem hiszem el! Jézus, Mária! Nagyon örülök, de úgy dobog a szívem! És mit fognak mondani az iskolában? – mondta remegő hangon az 57 éves pedagógus.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Az iskolába ezzel kell menni! – vágták rá a műsorvezetők. Majka és Pápai Joci a show végjátékában egy kulcsot mutatott fel, jelezve, hogy a stúdióban lévő három függöny mögött egy-egy jármű van. Egy robogót, egy quadot és egy 6,5 milliós autót rejtettek a függönyök, az Árpád iskola tagintézmény-vezetője pedig ráhibázott, így az övé lett a 2-es függöny mögül előbukkanó Toyota Aygo X.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A szórakoztató műsorban a megérzés és a kockázatvállalás játssza a főszerepet. Tomor szerepelt már szórakoztató tévéműsorban, az RTL Klub A széf című produkciójában is eljutott – párban az unokatestvérével – a végjátékig, ott azonban nem a megfelelő széfet nyitotta ki, így elesett a 7 millió forint feletti nyereménytől.

Most azonban sikersztorival zárult a szereplése, így hamarosan hazahozhatja a 6,5 milliós autót. Hogy hova vezet majd az első útja az új kocsijával, milyen érzésekkel élte át a vetélkedőt, és mit mondtak neki a gratulálók, arról holnap mesél majd az Atádhírnek.

Megosztás