Nagyatádra látogatott az eXtremeMan bajnoka

A nyár bajnokai télen születnek: a nagyatádi triatlonistákkal edzett együtt a hosszútávú triatlon országos bajnoka: Flander Marci.

Dr. Herr Gyula beszámolója

A hétvégén a Nagyatádi Triatlon és Szabadidő Sportegyesület meghívására az eXtremeMan Nagyatád versenyének négyszeres bajnoka, és pályacsúcs tartója, Flander Márton hivatalos, baráti látogatásra érkezett Nagyatádra. A látogatás egyik apropóját a nevezési felület megnyitásával rövidesen elinduló 2018. évi eXtremeMan Nagyatád versenyének promóciós előkészületei adták, ahol Marci készségesen állt a fotósok rendelkezésére.

A taranyi utat gyakran használják a nagyatádiak edzéseikhez
A taranyi utat gyakran használják a nagyatádiak edzéseikhez

A napközben a bajnok egy közös edzésen vett részt az egyesület versenyzőivel, melyhez gyönyörű, vékony rétegű havas díszletekbe öltözött a táj. Időnként a sportolók orrát csiklandozták is a szálingózó hópihék, miközben szorgalmasan rótták kilométereiket a taranyi úton.  Látva a sok-sok kipirult és vidám arcot biztosak lehetünk abban, hogy az ifjú versenyzők megértették a nap üzenetét: „a nyár bajnokai télen születnek”

A nap sportos részére a Gyógyfürdő külső medencéjében rendezett úszóváltóval tették fel a koronát a sportolók: a két csapatkapitány Flander Márton és a Triatád vezető edzője, Tóth Gábor volt.  Az időket természetesen mérték, de a jegyzőkönyvekbe az ELDÖNTETLEN szó került, talán azért, hogy a későbbiekben legyen majd folytatása ennek a remek napnak.  A közös pizzázás, majd az ezt követő élménybeszámoló alatt még azt is megtudhattuk, hogy 2018. július 28-án az eXtremeMan királya újra visszatér, hogy megvédje a trónját.  Az biztos, hogy a Bajnok az újabb nagy csatához népes szurkolótábort toborzott magának Nagyatádon!  

Megosztás