Nem akadt legyőzője a Bodó-Kiss párosnak

A tűzoltók teljes védőfelszerelésben, légzőpalackkal a hátukon szálltak harcba egymással és önmagukkal, hogy felérjenek a pécsi tévétorony nyolcvan méter magasan lévő kilátójába.

Ötödik alkalommal rendezte meg a Misina Tűzoltó Toronyfutó Versenyt a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Ezen  harmincnyolc egyéni versenyző és hét páros vett részt, köztük négy somogyi induló.
A tűzoltók teljes védőfelszerelésben, légzőpalackkal a hátukon szálltak harcba egymással és önmagukkal, hogy felérjenek a pécsi tévétorony nyolcvan méteren lévő kilátójába. A péntek délelőtt startoló versenyen voltak, akik kétszer, egyéniben és párosban is leküzdötték a 438 lépcsőfokot, úgy, mint a somogyi indulók, ifj. Bodó László (KÖTÉL Egyesület) és Kiss János (Bolhás ÖTE). A páros kategória II. korcsoportjában 3 perc 35 másodperc alatt ért fel a somogyi duó a kilátóba, míg a második helyezettek 4 perc 25 alatt futottak be a célba.

Egyéni eredmények:

Férfi II. korcsoportban ismét rajthoz állt ifj. Bodó László (KÖTÉL Egyesület) és a második legjobb idővel teljesítette a távot.

Férfi III. korcsoportban aranyérmes lett Kiss János (Bolhás ÖTE).

Női kategóriában első helyen végzett Szőke Hanna (Bolhás ÖTE).

Megosztás