Nyári szelfiözön: frissüljön fel az Atádhírrel!

40-nél is több frissítő nyeremény! Nyári élmények és finomságok! Egyetlen szelfi is elég ahhoz, hogy Öné legyen a hűsítő ajándékok egyike. Ismét játszani hívjuk olvasóinkat: készüljenek a fotók, induljon a megosztás!

Az Atadhír szelfiversenyt hirdet! Szerkesztőségünkbe várjuk a nyári élményeket megörökítő legjobb szelfiket! Ezek közül minden héten kiválasztjuk a szerintünk legötletesebbnek vélt fényképet, és készítőjét ajándékban részesítjük! Ezenkívül minden héten további két nyereményt fogunk kisorsolni az Atádhír tartalmainak megosztói között! Eredményhirdetés és sorsolás minden hétfőn! (Az első nyereményeket június 16-án sorsoljuk.)

Mi a teendője?
Strandon van a barátaival, vagy éppen otthon a kertjében szürcsöli a jeges teát? Örökítse meg a pillanatot egyedien (szellemesen, humorosan, romantikusan), és küldje el a fényképet az info@atadhir.hu címünkre! A tárgyban szerepeljen a „Nyári szelfiözön” jelige és az Ön neve! Mindemellett pedig ossza meg híreinket és videóinkat minél többször a facebookon!
Figyelem! A fotópályázaton csak a nagyatádi járásban készült fényképek számítanak!

Tehát, hogy egyértelmű legyen:
– Ossza meg az Atádhír bármely tartalmát a Facebookon!
– Küldjön be egy nyári, nagyatádi szelfit az e-mailünkre!
– A megosztók között heti 2 nyereményt sorsolunk ki.
– A szelfit küldők közül hetente egyet díjazunk.

A játék során mozijegyeket is kiosztunk. Minden nyári előadásra kettő darab páros belépőt adunk a nyerteseknek. A vetítések időpontjai az alábbiak:

– Június 24.
– Július 8.
– Augusztus 26.

KEZDŐDJÖN A NAGYATÁDI NYÁR! INDULJON A SZELFI- ÉS A NYEREMÉNYÖZÖN!

 

 

Megosztás