Nyereményjáték! Exit Cirkusz Nagyatádon!

Április 20-án ismét városunkba látogat a méltán híres Exit Cirkusz! Fergeteges produkciókkal vonulnak fel a porondra: papagájshow-val, akrobatamutatványokkal, mulatságos bohócműsorral várják a Nagyérdemű Közönséget!

Ilyen még nem volt! Ez valami rendkívüli! Ez valami szenzációs!

Idén újra porondra lépnek városunkban az Exit Cirkusz előadómesterei! A zseniális szórakoztatótársulat 8 éve alakult meg, azóta járják az országot és bravúros mutatványokkal kápráztatják el a közönséget! Nagyatádi látogatásuk alkalmával az Atádhír szerkesztősége ismét nyereményjátékot hirdet!

A következő hetekben minden hétköznap kisorsolunk egy páros belépőt a cirkuszba azon olvasóink között, akik megosztották aznap feltöltött tartalmainkat!

TOVÁBBÁ!

Minden nap a feltöltött cikkeink valamelyikében elrejtsjük a „cirkusz” szót. Aki először kommenteli az „Exit Cirkusz” jeligét ezen cikk alá, automatikusan nyer egy páros belépőt!

A nyereményjátékunk március 28-tól április 18-ig tart!

Az Exit Cirkusz már bizonyított a magyar és nemzetközi porondon is! A társulat elkötelezte magát, hogy mindig színvonalas műsorokat mutasson be Magyarországon, és mindig megújulva, látványos műsorokkal szórakoztassák a kedves közönséget.
2018-as évadukban vadonatúj nemzetközi műsorukkal várnak mindenkit az óriássátorba!

Az idei évad műsorának címe: KÉSZ CIRKUSZ! 

Ebben az évadban fiatal, tehetséges artistaművészek mutatkoznak be: lábzsonglőrök, focilabda-zsonglőrök, egykerekű biciklis akrobaták és hengereken guruló-egyensúlyozó artisták! A vidám percekről a tehetséges Johnny bohóc gondoskodik. Ezenkívül a Monte Carlói Nemzetközi 5. NEW GENERATION Cirkuszfesztiválján bronz díjat nyert ugródeszka akrobatákat láthatják az EXIT Cirkusz porondján! 

Az Exit Cirkusz társulata vár minden érdeklődőt!
Az Exit Cirkusz társulata vár minden érdeklődőt!

Ami még vár a nézőkre: Papagáj show, és vicces lovas produkció. A porondon sztárvendég is bemutatkozik: Rafaela Honden és  hófehér farkasai!

Ne feledje: EXIT CIRKUSZ = KIJÁRAT A MINDENNAPOKBÓL!!!

Az Exit Cirkusz porondmestere ráadásul felajánl egy 4 fős családi belépőt, melyet a cirkusz facebook oldalának kedvelői, és tartalmainak megosztói között fog kisorsolni!

További információkért látogassanak el a társulat facebook oldalára!

Jegyek rendelhetők a +36 30 693 4632-es telefonszámon!

Megosztás