Ösztöndíjra pályázhatnak nagyatádi hallgatók

Átlagosan mintegy 26 ezer forint támogatást kaphatnak a nappali tagozatos, első diplomájuk megszerzéséért tanuló nagyatádi hallgatók. A pályázatukat április 10-ig adhatják be.

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány Kuratóriuma a 2018/2019. tanév II. félévére pályázatot hirdet azoknak a nappali tagozatos, első diplomájuk megszerzéséért tanuló nagyatádi egyetemi és főiskolai hallgatók részére, akiknek továbbtanulása szociális helyzetük miatt akadályoztatott.

Az idei tanév I. félévében 29 tanuló adta be a pályázatát, ebből 7 első évfolyamos hallgató. A kuratórium 22 hallgató részére állapított meg egyszeri támogatást összesen 585 ezer forint összegben.

A pályázathoz csatolni kell a 2018/2019. tanév I. félévi tanulmányi eredményről szóló igazolást, vagy leckekönyv fénymásolatát, a hallgatói jogviszony, valamint a család egy főre jutó jövedelmének igazolását a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal által rendszeresített nyomtatványon.

A pályázati űrlap és a jövedelemigazolás nyomtatvány a hivatal I. emelet 117. számú irodájában vehető át, vagy letölthető a város honlapjáról. A pályázat benyújtásának határideje: 2019. április 10.

Az ösztöndíjak átadása a tavaszi szünetben lesz.

Megosztás