Ott lesz Bence a sanghai világbajnokságon!

Összefogott a város és környéke, valamint a külföldön dolgozó nagyatádiak is. Adományaikból egy hét alatt összegyűlt a verseny teljes költsége. A 14 éves fiú tehát nemcsak a célját érte el, hanem az álma is megvalósul.

Mint emlékezetes, két hete adtunk hírt arról, hogy Novográdecz Bence kijutott a Sanghaji Kötélugró Világbajnokságra. Elérte élete nagy célját, ám az álma megvalósulásához támogatókat keres. Neki és edzőjének mintegy egymillió forintba kerül a világbajnokságon való részvétel.

Bence édesanyja ma örömmel hívta fel szerkesztőségünket: az adományoknak köszönhetően most már biztos, hogy a fia ott lesz a nemzetközi versenyen. Most idézzük az édesanya, Lóki Tünde köszönő levelét.

„Két hete fordultunk az Atádhíren keresztül Hozzátok/Önökhöz adománygyűjtés céljából Bence és edzője részére. Félve álltunk neki a gyűjtésnek, hiszen egy hetünk volt arra, hogy a verseny összköltségét (nevezési díj, szállás, repülőjegy) előteremtsük. Bele sem mertünk gondolni, hogy ilyen pozitív lesz a hozzáállás mindenki részéről. Összefogott a város és környéke, és összefogtak a külföldön dolgozó nagyatádiak is. Ennek eredményeként most már örömmel kijelenthetjük, hogy Bence ott lesz júliusban Shanghaiban a világbajnokságon, köszönhetően Nektek/Önöknek! Hálásak vagyunk mindenkinek, az önkormányzatnak, a vállalatoknak, a vállalkozóknak, magánszemélyeknek, családoknak, barátoknak, akik pénzbeli adománnyal, hozzájárultak ahhoz, hogy a gyermekem által kitűzött cél – ami mögött rengeteg munka áll – most végre beérjen és valóra váljon. Köszönjük a kedves, bátorító szavakat, üzeneteket, amik még inkább megerősítettek bennünket abban, hogy egy kisvárosi sportoló számára sem elérhetetlen cél a világbajnokságon való részvétel!”

Tünde elárulta: mintegy negyvenen segítettek nekik gyakorlatilag az első szóra, és ezért nagyon boldogok.

Az Atádhír szerkesztősége sikeres szereplést kíván a világbajnokságon Bencének és edzőjének, Jüngling-Czotter Évának!

Megosztás