Óvodafelújítás és fiatalok lakásainak kivitelezőjét keresik – Videó!

Már pályázhatnak a kivitelezők a nagyatádi óvodák felújítására, illetve a helyi fiatalok otthonteremtését támogató bérlakások kialakítására. A képviselő-testület legutóbbi gyűlésének összefoglaló videója a cikkben!

Ahogy arról korábban már beszámoltunk a képviselő-testület legutóbbi ülésén a helyi belvízvédelemmel és a Jókai utca felújításával kapcsolatos előterjesztéseket tárgyalt és hagytott jóvá.

Ezen kívül a nagyatádi óvodák felújításának és a fiatalok számára kialakított új lakások megvalósítására írt ki kivitelezési pályázatot a testület.

Nagyatád átépíti három óvodáját. Az erre vonatkozó közbeszerzési eljárást is elindítja most az önkormányzat: a kivitelezőt keresik. A beruházás során felújítják a Csillagszem, a Gyöngyvirág és a Nyitnikék Óvodát, és fejlesztik a Csodaország Bölcsőde eszközeit.

Ugyancsak keresik a kivitelezőt a Széchenyi tér 18-as számú épület átalakítására. Mint arról már szintén hírt adtunk, ott 8 lakást alakítanak ki fiataloknak. Mégpedig olyanoknak, akik valamilyen hiányszakmában dolgoznak. Ezzel is szeretnék őket arra ösztönözni, hogy Nagyatádon maradjanak.

Megosztás